Випив після аварії: у Львові нетверезий водій скоїв ДТП та дивно виправдав свій стан

В авто ще перебував 52-річний пасажир, який, на щастя, не постраждав

У неділю, 13 листопада, близько опівночі на вулиці Богданівській у Львові сталася ДТП.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

На місці події правоохоронці встановили, що 37-річний водій Mazda 3 не був уважним, не дотримався безпечної швидкості, внаслідок чого не впорався з керуванням, наїхав на дорожній знак та перекинувся. Водночас в авто ще перебував 52-річний пасажир, який, на щастя, не постраждав.

Під час спілкування з водієм патрульні виявили у нього очевидні ознаки алкогольного сп‘яніння. Поліцейські запропонували керманичу пройти перевірку на стан сп‘яніння, але чоловік відмовився. Водій мотивував це тим, що випив алкоголь вже після ДТП. Відтак думав, що уникне відповідальності, однак в адмінкодексі й це передбачено.

Інспектори склали на водія протокол за ч. 4 ст. 130 (вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після ДТП за її участю алкоголю, наркотичних засобів до проведення уповноваженою особою медичного огляду) та за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, у суботу, 12 листопада, близько опівночі патрульні виявили нетверезого керманича автомобіля Nissan, який вчинив дві ДТП.

Читайте також:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності