Двоє львів’янок вибороли «срібло» на Кубку світу з фехтування

Двоє львів’янок вибороли «срібло» на Кубку світу з фехтування

У неділю, 13 листопада, в Таллінні (Естонія), відбулися командні змагання серед жінок на Кубку світу з фехтування на шпагах 52nd Glaive de Tallinn

Українська четвірка з двома львів'янками Ксенією Пантелеєвою та Юлією Свистіль і двома киянками Владою Харьковою та Інною Бровко у складі успішно виступили на цих змаганнях. Дівчата здобули командне «срібло», тільки у фіналі поступившись італійкам — 28:33.

Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

На шляху до фіналу українки перемогли австрійок — 43:42, швейцарок і кореянок з однаковим рахунком — 45:39 та збірну Польщі — 44:37.

Зазначимо, що напередодні шпажистки розіграли медалі в особистих змаганнях. Найкраще серед львів'янок виступила Юлія Свистіль (25-те місце). Ксенія Пантелеєва стала 55-ою, а юна Анна Максименко — 69-ою.

Нагадаємо, талановита 15-річна львівська шпажистка Анна Максименко блискуче виступає на етапах Європейського кадетського циклу 2022/23. В австрійському місті Клагенфурт-ам-Вертерзе вона стала чемпіонкою етапу «Trofeo Maestro Dario Codarin» в особистих змаганнях. Також Анна здобула «золото» на угорському етапі та виборола «бронзу» на сербському.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності