• Головна
  • Новини Львова
  • Втікав від поліції та влаштував дві ДТП: львівські патрульні уночі затримали горе-водія

Втікав від поліції та влаштував дві ДТП: львівські патрульні уночі затримали горе-водія

Фото: Pexels
Фото: pexels

У 38-річного львів'янина виявили ознаки алкосп'яніння

У суботу, 12 листопада, близько опівночі патрульні виявили нетверезого керманича автомобіля Nissan, який вчинив дві ДТП.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

На вулиці Чигиринській львівські патрульні помітили автомобіль Nissan, водій якого порушив правила дорожнього руху.

На вимогу поліцейських зупинитися водій не відреагував і різко звернув у двори. Біля одного із будинків керманич зіткнувся із автомобілем Subaru. Це не зупинило втікача і він поїхав вулицею Збоїща у напрямку вулиці Івана Мазепи.

Виїжджаючи на вулицю, чоловік зніс огорожу школи та в'їхав у дерево, після цього авто зупинилося. У 38-річного львів'янина виявили ознаки алкосп'яніння. Від перевірки він відмовився.

На порушника склали п'ять протоколів: два за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст.122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), за ч. 1 ст. 122-2 (невиконання вимог поліцейського про зупинку) та за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Надалі ці адмінматеріали скерують до суду.

Нагадаємо, у п’ятницю, 11 листопада, близько опівночі у Львові нетверезий водій скоїв ДТП. Аварія сталася на дорозі Західний обхід міста Львова. Водій Mercedes-Benz CDi зіткнувся із вантажівкою Mercedes-Benz 1812, що рухалася попереду.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності