Львів виділить 10 млн гривень на відшкодування вартості генераторів

Відшкодовуватимуть до 50% вартості генераторів

Львівська міська рада планує виділити 10 млн гривень для відшкодування 50% вартості генераторів для населення. Зазначається, що йдеться лише про перший етап, надалі цю суму можуть збільшити.

Про це повідомив Олександр Одинець, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

ОСББ та управляючі компанії отримуватимуть повернення коштів протягом 2-х тижнів з моменту подання заявки. Для цього необхідно організувати збори ОСББ чи звернутися до управляючої компанії з проханням придбати генератор.

Далі, для отримання компенсації, слід подати через ЦНАП або сервіс електронних звернень на розгляд комісії пакет документів:

  • заяву встановленого зразка на часткову компенсацію вартості закупівлі електрогенератора;
  • копії платіжних документів (первинні документи, які підтверджують факт отримання електрогенератора та здійснення оплати за наданий товар);
  • копії документів із зазначенням технічних характеристик та серійного номера електрогенератора (або інше заводське маркування);
  • копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців юридичної особи, яка забезпечує утримання будинку;
  • документ, який підтверджує повноваження юридичної особи на управління спільним майном (копія договору чи витяг з протоколу).

Нагадаємо, ініціатива передбачає компенсацію вартості закупівлі електрогенераторів у багатоквартирних будинках 3-х та більше поверхів. Однак сума відшкодування не перевищуватиме 50% вартості електрогенератора та 30 тисяч гривень. Крім того, є вимоги до електрогенератора — його номінальна потужність має бути від 3 кВт.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності