У Львові позбавили водійських прав водія, який їздив під наркотиками

Чоловік пояснив, що не вживав наркотиків, однак пив енергетики та за декілька тижнів до затримання курив кальян

Залізничний районний суд м. Львова покарав штрафом та позбавив на один рік водійських прав водія, який їздив на автомобілі у стані наркотичного сп’яніння.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів судової справи № 462/2949/22.

Правоохоронці виявили чоловіка ще 16 червня на вул. Кульпарківській, 122. Водій під наркотиками керував автомобілем Renault Megane. Перевірку на стан наркотичного сп’яніння проводили у медичному закладі у лікаря нарколога.

У судовому засіданні чоловік пояснив, що правоохоронці затримали його біля будинку, звідки він поїхав до медзакладу на перевірку на стан наркотичного сп’яніння. За його словами, він не вживає наркотичних речовин, однак, зазначив, що у цей день пив енергетичний напій.

Також чоловік сказав, що наркотичні речовини могли залишитись після кальяну, який він курив за декілька тижнів до затримання.

Так, суд визнав чоловіка винним та призначив йому штраф у розмірі 17 тис. грн з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на один рік.

Нагадаємо, раніше у Самбірському районі на рік позбавили прав водія, який їздив у стані наркотичного сп'яніння. У чоловіка було порушення мови, координації рухів, почервоніння очей. Від проходження медогляду на стан наркотичного сп'яніння він відмовився.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності