У Львові виходили передчасно народжену трійню: Соломію, Злату та Марка

У Львові виходили передчасно народжену трійню: Соломію, Злату та Марка

Днями з Львівського обласного перинатального центру виписали трійню малят, яких тут виходжували після передчасних пологів. У лікарні новонароджені провели трохи більше місяця.

Про це пишуть на сторінці Львівського обласного клінічного перинатального центру.

Як розповіли в перинатальному центрі, Соломія, Злата та Марко народилися на 31-му тижні вагітності.

При народженні маса та зріст дівчаток були 1470г/38см та 1490г/38 см, а хлопчика 1480г/40 см.

Перші два тижні життя немовлята провели у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених. Згодом їх перевели до відділення постінтенсивного  догляду.

 «З 28 доби на спільному перебуванні з мамою. Завдяки спільним зусиллям фахівців та мами почали активно набирати вагу. За час перебування у перинатальному центрі діти пройшли скринінг слуху, УЗД та інші планові обстеження та консультації», – розповіли медики.

На 37-му добу життя маму з трьома малюками відпустили додому. Їх вага при виписці склала 2150г, 2150г та 2380 г.

Нагадаємо, у Львівському перинатальному центрі запрацювало нове відділення постінтенсивного догляду новонароджених. Щороку у медичному закладі народжується більше 5 тисяч дітей, з яких понад 10% є недоношеними.

У серпні Львівський обласний клінічний перинатальний центр отримав медичне обладнання для виходжування недоношених дітей від Фонду "ЮНІСЕФ Україна".

А також Львівський обласний клінічний перинатальний центр отримав нову машину швидкої допомоги із сучасним медичним обладнанням для транспортування передчасно народжених дітей. 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності