4 листопада у Львові попрощаються із загиблим захисником Андрієм Біляком

4 листопада у Львові попрощаються із загиблим захисником Андрієм Біляком

В Андрія Біляка залишилися дружина, дві доньки, батьки, брат та хрещений син

Сьогодні, 4 листопада, у Львові попрощаються з Героєм Андрієм Біляком, який загинув у бою з російськими окупантами 29 жовтня.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Загиблий захисник народився у Львові 29 листопада 1984 року. Навчався у Ліцеї №81 імені Петра Сагайдачного Львівської міської ради. Закінчив Національний університет «Львівська політехніка» за спеціальністю «Комп’ютерні науки».

У мирний час обіймав посаду менеджера у Товаристві з обмеженою відповідальністю «ЕСО-Автотехнікс». Захоплювався риболовлею та автомобілями.

Із початком повномасштабного вторгнення боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних Сил України.

Чин похорону Героя відбудеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 — міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) — пл. Катедральна — пл. Ринок (міська церемонія прощання) — вул. Руська — вул. Підвальна — вул. Володимира Винниченка — пл. Соборна — вул. Пекарська — вул. Шімзерів — вул. Мечникова —Личаківський цвинтар.

Нагадаємо, на фронті загинув військовий з Мостиськ, що на Львівщині, Мар’ян Матуш. Він був бійцем військової частини А 4220 і загинув під час виконання бойового завдання.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності