Львівським школярам запропонували вибрати талісман своєї школи для спортивних ліг

Львівським школярам запропонували вибрати талісман своєї школи для спортивних ліг

Обрана тварина стане для дітей своєрідним талісманом, який супроводжуватиме учнів протягом усього навчання

У межах проєкту «Львівські спортивні шкільні ліги» будуть розроблені сучасні емблеми для кожної школи, яка братиме участь у змаганнях. Також кожен навчальний заклад обере свою тварину-талісман.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Щоб емблеми були виконані у єдиному стилі, студентам запропоновано таку концепцію: карту Львівської територіальної громади наклали на карту континентів світу.

Так, райони громади розмістилися на ній таким чином: Галицький район — в Африці, Франківський район — в Америці, Залізничний — у Європі, Шевченківський — в Азії, Личаківський — в Австралії, а Сихівський — в Антарктиді. Натомість школярам та керівникам навчальних закладів пропонують обрати для логотипу ту чи іншу тварину, яка мешкає або колись проживала на зазначеній території.

Зазначається, що персональний спортивний логотип навчальні заклади зможуть використовувати на спортивній формі гравців шкільних команд, своїх сторінках у соціальних мережах та сайтах. Крім того, обрана тварина стане для дітей своєрідним талісманом, який супроводжуватиме учнів протягом усього навчання.

Нагадаємо, шкільні ліги із різних видів спорту проводитимуть щорічно серед львівських школярів з 15 жовтня до 15 травня. Перші турніри планують провести вже у січні 2023 року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності