• Головна
  • Новини Львова
  • У Львівській міськраді розповіли, скільки водіїв оштрафували минулого тижня за неправильне паркування

У Львівській міськраді розповіли, скільки водіїв оштрафували минулого тижня за неправильне паркування

У Львівській міськраді розповіли, скільки водіїв оштрафували минулого тижня за неправильне паркування

Якщо водій-порушник не сплачує штрафу протягом 10 днів, то сума подвоюється

Минулого тижня у Львові інспектори з паркування оштрафували 6750 водіїв на загальну суму 2 млн 617 тис. грн. Кошти від сплати штрафів надходять до міського бюджету Львова.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Мінімальний розмір штрафу — 340 грн, проте, залежно від правопорушення, він може збільшитися до 680 грн. Якщо водій-порушник не сплачує штрафу протягом 10 днів, то сума подвоюється.

«Водіїв штрафують і за несплату послуг платного паркування. У такому випадку накладається штраф у 20-кратному розмірі від вартості години паркування», — додали в управлінні безпеки ЛМР.

Окрім цього, через порушення правил стоянки, минулого тижня на арешт-майданчик евакуювали 75 автомобілів. Щоб повернути своє авто, власнику потрібно заплатити 2 тис. 234 грн за послуги евакуатора, ще 140 грн коштує одна доба зберігання авто на майданчику.

За інформацією ЛМР, у середньому кожен із 50 інспекторів міста, які перевіряють вулиці, щодня оформляє 35 повідомлень про притягнення водіїв до адміністративної відповідальності.

Переглянути перелік майданчиків для паркування можна за посиланням.

Нагадаємо, у Львові облаштують 15 додаткових платних парковок. Перелік адрес із паркувальними майданчиками можна знайти за посиланням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності