• Головна
  • Новини Львова
  • У Карпатах львів`янин та житель Ужгорода втратили керування парапланом і впали у гори

У Карпатах львів`янин та житель Ужгорода втратили керування парапланом і впали у гори

У Карпатах львів`янин та житель Ужгорода втратили керування парапланом і впали у гори

Пілота параплана госпіталізували до Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. А. Новака, пасажир від госпіталізації відмовився

У суботу вдень, 29 жовтня, львів’янин та житель Ужгорода втратили керування парапланом і впали в районі гори Гимба Хустського району.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

Інформацію про падіння рятувальники Закарпаття отримали від львівських колег. Зазначається, що під час польотів на параплані двоє громадян втратили керування та впали. Авіатрощі зазнали 58-річний львів’янин та 40-річний житель Ужгорода.

Рятувальники дістались до постраждалих, надали долікарську допомогу та транспортували їх до підніжжя гори Гимба, де на них вже чекали лікарі екстреної медичної допомоги. Пілота параплана госпіталізували до Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. А. Новака, пасажир від госпіталізації відмовився.

Довідково:

Параплан — спортивний надлегкий літальний апарат, планер з м'яким двооболонковим крилом, що наповнюється через повітрозабірники набігаючим потоком повітря, створюється тиск, завдяки якому зберігаються форма та профіль крила. Рухається під дією сили тяжіння.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності