У Львові за вимагання хабаря затримали очільницю благодійного фонду

У Львові за вимагання хабаря затримали очільницю благодійного фонду

Жінка разом зі спільником обіцяли за 5 тис. доларів США посприяти в отриманні медичних документів для перетину кордону

У Львові затримали очільницю одного з благодійних фондів та 37-річного мешканця Львова. Вони за винагороду обіцяли чоловікам призовного віку посприяти в отриманні медичних довідок для перетину кордону.

Про це пишуть на сторінці прокуратури Львівської області.

Йдеться про виготовлення медичних документів для безперешкодного перетину кордону особою призовного віку в період дії воєнного стану.

За свою послугу просили 5 тис. доларів.

Затримали підозрюваних за вимагання та одержання неправомірної вигоди за вплив на посадових осіб закладів охорони здоров’я (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

Зараз у справі проводяться першочергові слідчі дії.

Після їх завершення фігурантам повідомлять про підозру та оберуть запобіжний захід.

Нагадаємо, правоохоронці викрили львів’янина, який намагався допомогти військовозобов’язаному чоловіку незаконно перетнути кордон. Як встановили правоохоронці, 53-річний львів’янин за 10 тисяч тисяч доларів США взявся організувати військовозобов’язаному громадянину України перетин державного кордону поза межами пунктів пропуску.

Також на Львівщині судитимуть двох ухилянтів, які намагалися втекти за кордон з підробленими документами.

А прикордонний патруль відділу «Лужанка» Мукачівського загону затримав на відстані 200 метрів від кордону двох чоловіків зі Львівщини, які намагались незаконно потрапити до Угорщини. Таким чином, прикордонники викрили канал із переправлення за кордон військовозобов’язаних чоловіків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності