Віялові відключення: де у Львові немає світла (оновлено)

Електропостачання відсутнє на майже 50-ти вулицях

На території Львівської області запровадили віялові відключення для населення. У Львові електропостачання відсутнє на майже 50-ти вулицях.

Про це повідомили у «Львівобленерго».

У зв'язку із веденням віялових відключень, електропостачання відсутнє на таких вулицях Львова: Морозна, Червоної Калини, П. Полуботка, Соняшникова, Зубрівська, Сихівська, М. Скрипника, Б.-І. Антонича, К. Трильовського, Б. Антоненка-Давидовича, Г. Хоткевича, Б. Хмельницького, Г. Діаманда, Дублянська, Зустрічна, Погідна, Промислова, Равська, Замарстинівська, Заозерна, СК "Приозерний Голоско", І. Кавалерідзе, Висока, К. Гордієнка, Кругла, Рослинна, Топольний пров. 1-й, Скнилівські провулки (1-10), Щирецька, Кульпарківська, Айвазовського, Вилітна, С. Височана, Залізничник, Кульпарківська-Наукова, Кульпарківська-Щирецька, Лижв'ярська, П. Мирного -Тернопільська, Подільська, СК «Садівник-Люкс», Сміла, М. Смотрицького, Сумська, Урожай, Урожайна, Т. Шевченка, Щирецька, Щирецька-Скнилівська.

Також електропостачання відсутнє у частині Винник.

Перевірити інформацію про відключення електроенергії в інших населених пунктах можна у розділі «Чому немає світла» на сайті «Львівобленерго» або в кол-центрі за номерами:

  • 0-800-30-15-68;
  • 067-333-15-68;
  • 050-460-15-68;
  • 093-170-15-68;
  • 093-170-15-68.

Нагадаємо, віялові відключення ввели у всіх районах області та частково у Львові, орієнтовно 3% від загальної потужності. Першу групу віялових відключень ввели з 09:20 згідно з розпорядженням головного диспетчера РДЦ Західного регіону НЕК «Укренерго».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності