У Львові охочих запрошують до висадки дерев: як долучитися

Місто висаджує саджанець за вашою участю в найближчий період посадки дерев

У Львові другий рік поспіль триває сезонна висадка дерев. Мешканців міста запрошують взяти участь в озелененні міста та висадити власне дерево.

Про це повідомляють у Львівській міській раді.

Разом із садівником Львова мешканці можуть обрати місце посадки та оплатити саджанець. Далі місто висаджує саджанець за участю мешканця у найближчий період посадки дерев — у жовтні-листопаді або навесні.

Важливо зазначити, що ми пропонуємо садити лише якісні сформовані саджанці з розсадників у місцях з найбільш сприятливими умовами, що мінімізує ризики неприживлення чи пошкодження дерева після висадки. Вартість такого саджанця переважно від 2,2 до 4,5 тис. грн

управління екології та природних ресурсів ЛМР

Для того, щоб стати учасником, необхідно заповнити електронну форму. У заявці можна вказати бажану локацію та/або вид дерева.

Після опрацювання заявки з вами сконтактує садівник району чи парку для узгодження деталей (вибір місця, саджанця, дня посадки та інше).

Далі необхідно оплатити рахунок за саджанець. Його виставить обраний вами розсадник. Після цього ви отримаєте запрошення на посадку дерева з вказанням часу.

Зазначається, що проводити висадку будуть спеціалісти з догляду за озелененням відповідного району чи парку під наглядом садівника і за вашою участю. Нагляд за ростом дерева здійснюватиме садівник та міські служби.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності