У Львові мешканці масово скаржаться на закриті укриття

Фото: Віра Салабай

Деякі укриття під час повітряних тривог були закриті

Після сьогоднішніх оголошених повітряних тривог у Львівській області, мешканці Львова почали масово скаржитися на закритті укриття.

Відповідні скарги мешканці Львова залишають у Facebook-спільноті «Гаряча лінія міста Львова».

Зокрема Віра Салабай оприлюднила фото закритого укриття на вул. Айвазовського, 10. За словами жінки, укриття весь час зачинене. Адміністратор Гарячої лінії міста відповіла, що звернення скероване у Франківську районну адміністрацію.

Декілька тижнів назад працівники ЛКП демонстративно знімали на камеру це укриття, напевно, для звітності в міськраду чи райдержадміністрацію. Все, як завжди, для галочки. Доки буде тривати це совкове окозамилювання?

написала Віра Салабай

Також ще одна львів'янка залишила скаргу через зачинене укриття на вул. Творча, 1. Звернення жінки скерували до Управління освіти Львова.

Чому укриття на вул.Творчій,1 зачинене під час тривоги у суботу (коли освітній процес не триває)?

написала у дописі Марія Мирош

Окрім того, під дописом інші мешканці міста також нарікають на зачинені укриття під час повітряної тривоги.

Додамо, на початку жовтня львів'янка Христина Харів Дідух скаржилася на стан укриття Ліцею № 94 Львівської міської ради. Зокрема, підвальне приміщення, у якому ховаються діти під час повітряної тривоги, було підтоплене.

Нагадаємо, сьогодні, 22 жовтня, по всій Україні двічі лунали сирени про повітряну тривогу. Відомо, що окупант завдав ракетного удару по Луцьку, Рівному та Хмельницькому.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності