Львів’янка здобула «бронзу» молодіжного чемпіонату з вільної боротьби

Львів’янка здобула «бронзу» молодіжного чемпіонату з вільної боротьби

Крім того, на чемпіонаті світу серед спортсменів до 23-х років також виступатиме львів'янин Юрій Ідзінський

Львів’янка Манола Скобельська стала бронзовою призеркою чемпіонату світу з вільної боротьби серед спортсменів до 23-х років, що триває в іспанському місті Понтеведра. Дівчина виступала у ваговій категорії до 66 кг.

Про це повідомили в управлінні спорту Львова.

Вихованка Ореста Скобельського у першій сутичці в чвертьфіналі поступилася японці Нарухі Матсююкі (1:3), однак завдяки тому, що японка вийшла у фінал змагань, Манола отримала можливість поборотися за бронзову медаль. У першому поєдинку львів’янка перемогла полячку Зюзану Волчинську — 12:0, а безпосередньо у сутичці за «бронзу» — угорку Ноемі Шабадос з рахунком 6:2.

Зазначимо, що Манола Скобельська є вихованкою СДЮШОР «Спартаківець» та студенткою 3-го курсу Львівського фахового коледжу спорту.

Додамо, у ваговій категорії до 55 кг також змагалася наша титулована Олександра Хоменець. Вона у першому поєдинку поступилася майбутній чемпіонці світу японці Мої Кіюокі, після чого через травму знялася зі змагань.

Крім того, на чемпіонаті світу серед спортсменів до 23-х років також виступатиме львів'янин Юрій Ідзінський у ваговій категорії до 125 кг. У першій сутичці в 1/8 фіналу він боротиметься з представником Канади Джексоном Джероме Серною.

Нагадаємо, львівські стрільці продовжують виблискувати на чемпіонаті світу з кульової стрільби в Каїрі (Єгипет). У четвер, 20 жовтня, золоті медалі у швидкострільній стрільбі з 25 м у виступах змішаних команд здобули львів’янка Юлія Коростильова та полтавець Максим Городинець.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності