• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові на місці підпірної стінки на перехресті вулиць С. Бандери — Чупринки сформують схил

У Львові на місці підпірної стінки на перехресті вулиць С. Бандери — Чупринки сформують схил

У Львові на місці підпірної стінки на перехресті вулиць С. Бандери — Чупринки сформують схил

Вздовж цього схилу буде пішохідна зона

На місці підпірної стінки на перехресті вулиць Степана Бандери — Чупринки розпочинають формувати схил. Далі тут облаштовуватимуть дорожнє полотно.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Роботи, які тут розпочали наприкінці серпня цього року, довелось призупинити через корегування проєкту. Все тому, що там виявили додаткові комунікації. Втім на сьогодні роботи відновлені.

На перехресті вулиць Степана Бандери — Чупринки ми вже влаштували водопровід, облаштували місце під питний фонтан перед Органним залом. Частину аварійної підпірної стінки демонтували, і на цій ділянці розпочинаємо роботи з формування дорожнього полотна і схилу. Одночасно демонтувати всю стінку не можна. Рухаємося поступово. Протягом місяця роботи плануємо завершити повністю

директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк

Зазначимо, що на місці 50-річної бетонної стінки облаштують зелений схил, який був тут історично. Вздовж цього схилу, від вул. С. Бандери і до вул. Дорошенка, буде пішохідна зона, а біля Органного залу — громадський простір.

Нагадаємо, з 8:00 10 жовтня до 22:00 21 жовтня у Львові перекрили рух транспорту на вулиці П. Карманського біля будинку № 8. Водіїв приватного транспорту просять оминати цей відрізок дороги.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності