У Львові врятували чоловіка, який ледь не згорів заживо

Пожежу вдалося ліквідувати за 12 хвилин

На вулиці Новий Світ у Львові 19 жовтня зайнялося офісне приміщення.

Про це повідомляє ДСНС Львівщини.

Коли рятувальники прибули на місце, приміщення вже охопив сильний вогонь, з вікон вибивався густий чорний дим. Ситуація ускладнилася, адже в епіцентрі пожежі опинився чоловік, який просив про допомогу та не міг впоратись із вогнем.

Рятувальники за допомогою висувної драбини дісталися до другого поверху будинку та врятували чоловіка. Вони накинули на нього рятувальний капюшон та витягли з палаючого приміщення.

Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору. Пожежу вдалося ліквідувати за 12 хвилин.

Внаслідок пожежі вогонь знищив оргтехніку на площі 7 кв. м, пошкодив речі домашнього вжитку на площі 5 кв. м та облицювання стін та стелі на площі 10 кв. м.

До ліквідації пожежі залучили 8 людей особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Причини та обставини пожежі встановлюються.

Нагадаємо, 18 жовтня о 4-ій ранку у Львові на вулиці Зубрівській, 19 рятувальники врятували 67-річного чоловіка, який не міг самостійно відчинити власне помешкання та потребував медичної допомоги.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності