У Львові працює послуга «Мобільний адміністратор»: хто може скористатись

У Львові працює послуга «Мобільний адміністратор»: хто може скористатись

Із серпня послугою вже скористалися понад 30 охочих

Жителі Львівської громади, які за станом здоров’я не можуть відвідати ЦНАП, мають змогу скористатись «Мобільним адміністратором».

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Завдяки спеціальному переносному кейсу, працівник ЦНАПу може надати послугу мешканцю у будь-якому приміщенні. Серед найпопулярніших послуг — оформлення статусу внутрішньо переміщеної особи та вклеювання фотокартки у паспорт громадянина України по досягненню 25-річного та 45-річного віку.

Скористатися «Мобільним адміністратором» можуть: люди з інвалідністю 1-ї групи, військовослужбовці та ті, які перебувають на тривалому стаціонарному лікуванні й потребують стороннього догляду. Серед послуг, які можна замовити:

  • послуги соціального захисту;
  • житлові послуги (зокрема реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання);
  • послуги районних адміністрацій;
  • послуги управління державної реєстрації;
  • різноманітні витяги, довідки та інше.

Щоб замовити послугу, потрібно заповнити онлайн-форму за посиланням або подати заяву відповідного зразка та надіслати поштою. Протягом трьох днів працівник ЦНАПу зв’яжеться із заявником та узгодить дату і час візиту.

Нагадаємо, з 1 жовтня у ЦНАПах Львівської області з'явилися 19 послуг у сфері охорони культурної спадщини, архітектури, містобудування та землекористування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності