Стало відомо, скільки техніки залучатимуть до прибирання Львова взимку

Стало відомо, скільки техніки залучатимуть до прибирання Львова взимку

У Львові в стані готовності до роботи в зимовий період наразі перебувають 139 одиниць комунальної техніки. В разі необхідності буде залучено ще 154 одиниці приватної техніки.

Про це повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Зазначається, що вся техніка обладнана GPS-трекерами. Її протягом минулого тижня обстежили та перевірили готовність до роботи в осінньо-зимовий період. Також місто вже придбало 5,9 тис. кубометрів піскосоляної суміші, технічної солі та піску.

«Водночас тривають тендерні процедури із закупівлі ще 3,3 тис. кубометрів протиожеледних матеріалів.  Загалом же місто планує закупити 10 тис. кубометрів. Цієї кількості буде достатньо для зимового утримання вулично-дорожньої мережі міста до кінця року», — зазначили у міськраді.

Нагадаємо, голова Львівської ОВА розповів, що відновлення об’єктів енергетичної інфраструктури після ракетних обстрілів займе місяці, тому на Львівщину чекає важка зима.

Додамо, зараз в області працюють близько 130 стаціонарних пунктів обігріву в області, ще 40 мобільних пунктів нададуть партнери і ще близько 80 може розгорнути ДСНС.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності