У Львові потрібні донори крові: куди звертатись та хто може долучитись

У Львові потрібні донори крові: куди звертатись та хто може долучитись

Донором крові може бути кожна здорова людина у віці від 18 до 60 років, яка не має медичних протипоказань

Перше медичне об’єднання Львова потребує донорів крові. Наразі потрібна кров усіх груп.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Зазначається, що у медзакладі щодня допомагають українцям з різними видами травм, і деяким з них, щоб врятувати життя, терміново треба переливати кров або її компоненти.

«Наші запаси крові та її компонентів вичерпуються, а донорську кров наші пацієнти потребують щодня. Тому запрошуємо ставати донорами і допомогти нам рятувати життя українців», кажуть медики.

Донором крові може бути кожна здорова людина у віці від 18 до 60 років, яка не має медичних протипоказань. Крім того, медики наголошують, що здавати кров — безпечно і навіть корисно. Адже це сприяє самовідновленню організму та профілактиці серцево-судинних захворювань.

Людей, які хочуть долучитись до доброї справи, чекають за адресою: вул. Миколайчука, 9 (перший поверх). Обов'язковий попередній запис за телефоном: 0 800 333 003. Водночас ознайомитись із інформацію про те, як підготуватись до здачі крові, можна за посиланням.

Нагадаємо, у Львові за допомогою новітньої малоінвазивної методики у два проколи прооперували пацієнтку з міжхребцевою грижею.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності