У Львові завтра відкриють Алею пам'яті на честь Тараса Жеребецького

У Львові завтра відкриють Алею пам'яті на честь Тараса Жеребецького

У Львові завтра, 14 жовтня, відкриють Алею пам'яті на честь Тараса Жеребецького, який загинув на фронті

У п'ятницю, 14 жовтня, на вул. Під Голоском, 19 у Львові відбудеться відкриття Алеї пам'яті на честь Героя України, бійця 80-ої окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ Тараса Жеребецького, який загинув на фронті.

Про це повідомляє ГО «Львівська обласна спілка АТО та сімей загиблих» на своїй сторінці у Facebook.

О 10:00 розпочнеться висаджування дерев на Алеї, а о 12:30 — урочисте відкриття.

«”Поважають лише тих, хто бореться"  казав наш захисник Тарас. І він боровся. Пішов на війну проти російських загарбників у 2014. А цьогоріч 24 лютого знову взяв до рук зброю. У липні Тараса Жеребецького не стало. Він загинув, захищаючи нас усіх та Україну. Пам'ятаємо нашого воїна. На його честь створимо алею, щоб усі живі могли прийти й віддати шану», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 18 липня авто, в якому їхав керівник фракції політичної партії «Європейська Солідарність» у Львівській районній раді, боєць 80-ої окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ Тарас Жеребецький, підірвалося на міні.

А 21 липня у Львові попрощалися з Тарасом Жеребецьким.

Довідково:

Тарас Жеребецький народився 7 вересня 1987 року у місті Червонограді на Львівщині. Все своє свідоме життя прожив у Львові. Закінчив Червоноградський навчально-виховний комплекс № 10. Вищу освіту здобув в Українській академії друкарства. Активний учасник Помаранчевої революції та Революції Гідності. З початком російсько-української війни у 2014 році проходив військову службу в лавах 80-ої окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України. З 2020 року був головою фракції політичної партії "Європейська Солідарність" у Львівській районній раді. Старший сержант. З початком повномасштабного вторгнення росії захищав Україну в складі 80-ої окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Указом Президента України від 4 квітня 2022 року № 391 нагороджений орденом «За мужність». Захисник Луганського аеропорту.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності