Львівська команда зіграє у чоловічій гандбольній Суперлізі

Львівська команда зіграє у чоловічій гандбольній Суперлізі

Система розіграшу чемпіонату та календар були затверджені на спільній нараді клубів-учасників та Комітету з організації та проведення змагань ФГУ

Львівський "СКА" зіграє у чоловічій гандбольній Суперлізі. Загалом у чемпіонаті зіграють шість клубів.

Про це повідомили у Федерації гандболу України.

Цього сезону у Суперлізі братимуть участь:

  • "Мотор" (Запоріжжя);
  • "Донбас" (Донецький регіон);
  • "Одеса" (Одеса);
  • "Карпати-ШВСМ" (Ужгород);
  • "ЦСКА-ШВСМ" (Київ);
  • "СКА" (Львів).       

Система розіграшу чемпіонату та календар були затверджені на спільній нараді клубів-учасників та Комітету з організації та проведення змагань ФГУ.

На І етапі чемпіонати команди будуть поділені на дві групи:

  • група А ("СКА", "Карпати-ШВСМ" та "ЦСКА-ШВСМ");
  • група Б ("Мотор", "Донбас", "Одеса").

1-й та 3-й тур команди гратимуть всередині своїх груп, а 2-й та 4-й тур команди гратимуть із суперниками з іншої групи. Згідно турнірних таблиць груп "А" та "Б" після чотирьох турів заплановані матчі плей-офф: 1А - 3Б, 2А - 2Б, 3А - 1Б. Три команди переможниці пар плей-офф потраплять до групи "А", яка у фінальному турі розіграє 1-3 підсумкові місця чемпіонату.  Три команди, що зазнають поразок у парах плей-офф, потраплять до групи "Б", яка у фінальному турі розіграє 4-6 підсумкові місця чемпіонату.

У календарі сезону також передбачено проведення Кубку України, що матиме три стадії: 1/8 фіналу, 1/4 фіналу та Фінал чотирьох. Крім того, ведеться робота з організації чемпіонату України у жіночій Суперлізі, жіночій Вищій лізі, чоловічій Вищій лізі. Старт чемпіонатів цих дивізіонів планується наприкінці жовтня та в листопаді. 

Нагадаємо, львів’янка Діана Шостак, яка виступає у дисципліні куміте (вагова категорія до 55 кг), стала чемпіонкою світу з карате серед студентів. Також на цих змаганнях “бронзу” виборов ще один представник Львова - Юрій Мосійчук.

Додамо, шпажистка зі Львова Ксенія Пантелєєва здобула перемогу на турнірі-сателіті FIE у Женеві (Швейцарія). У змаганнях взяли участь понад 70 учасниць з 21 країни.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності