Львів 8 жовтня попрощається з Героєм Дмитром Риваком

Фото ілюстративне, автор: Роман Балук

Містян закликають долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань

У суботу, 8 жовтня, Львів попрощається з Дмитром Риваком, який загинув у бою з російськими загарбниками під час деокупації українських територій.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Чин похорону розпочнеться об 11-й годині у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Міська церемонія прощання з військовим на площі Ринок відбудеться об 11:30 год. Поховають Дмитра Ривака на Личаківському кладовищі. На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Містян закликають долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Біографічна довідка Героя

Дмитро Ривак (09.11.1979-04.10.2022). Львів’янин. Проживав у селі Підбірці.

Навчався у Підбірцівському ліцеї Львівської міської ради. Закінчив Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Зеноновича Ґжицького.

У мирний час був приватним підприємцем.

Із 2014 року виконував бойові завдання у зоні проведення Антитерористичної операції у складі добровольчого батальйону “Свята Марія”. Із 2017 до 2019 року займав посаду інспектора-вибухотехніка вибухотехнічного відділу Головного управління Національної поліції в Луганській області. Згодом працював у Департаменті міжнародного поліцейського співробітництва та Управлінні вибухотехнічної служби Національної поліції України. Був професіоналом своєї справи та захоплювався нею.

Дмитро Ривак загинув при виконанні завдання під час деокупації українських територій. У нього залишилися дружина, син, батьки та сестра.

Читайте також:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності