У Львові патрульні розшукали ймовірних крадіїв телефона

Львівські патрульні розшукали двох чоловіків, які, ймовірно, вкрали телефон у громадському транспорті.

Про це повідомляють у патрульній поліції Львівської області.

Правоохоронці отримали виклик про крадіжку мобільного телефона вчора, 6 жовтня. Заявник розповів правоохоронцям, що вийшов з маршрутки та виявив зникнення телефона. Також він повідомив, що звернув увагу на двох підозрілих осіб, які вийшли зупинкою раніше.  

«За допомогою мобільного додатку, який був встановлений на втраченому смартфоні, охоронці порядку встановили його приблизну геолокацію», — розповіли у поліції.

Отримавши опис підозрілих осіб, патрульні почали обстежувати територію. Невдовзі вони помітили двох підозрілих осіб на вулиці Фабричній. Ними виявились 50 і 41-річні харків’яни. Під час перевірки в одного з чоловіків виявили викрадений телефон.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу. Попередньо правоохоронці кваліфікують подію за ч. 4 ст. 185 ККУ (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

Нагадаємо, у Львові на Сихові зловмисники викрали іноземця та вимагали гроші. Інцидент стався 5 жовтня близько 21-години. Випадковий перехожий побачив, як кілька чоловіків вискочили з припаркованого на узбіччі автомобіля "Тойота Ленд Крузер", напали на чоловіка, який виходив з будинку, силоміць заштовхали його у своє авто та швидко поїхали з місця події.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності