У Львові ремонтують вулицю Шевченка: які роботи проводять

На вулиці Шевченка триває третій етап реконструкції. Тут на ділянці від будинку № 60 до вул. Я. Мудрого завершили демонтажні роботи та замінюють комунікації.

Про це повідомляють у Львівській міській раді.

«На ділянці від вул. Шевченка, 60 до вул. Ярослава Мудрого було проведено демонтаж трамвайної колії та бруківки. Також демонтували зовнішнє вуличне освітлення та дві опори контактної мережі. Була проведена зрізка дерев. Станом на зараз тут прокладено 225 м каналізаційного колектору та 448 м водопроводу. Роботи тривають», — розповідають у ЛКП «Львівавтодор».

Ділянка від вул. Шевченка, 60 до вул. Бортнянського відкрита для проїзду, однак перехрестя з вул. Яцкова ще закрите для руху транспорту. Тут тривають роботи з під’єднання колекторів.

Третій етап реконструкції вулиці Шевченка розпочався 1 червня цього року. Ділянку вулиці Шевченка між "Сільпо" та вул. Бортнянського закрили на ремонт 16 червня. Довжина цієї ділянки — 180 м.

Проєктом реконструкції вулиці Шевченка передбачено повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів, зрізка зелених насаджень, які попадають в межі виконання робіт. Реконструкція всіх інженерних мереж. Влаштування проїзної частини й суміщених з нею нових трамвайних колій посередині вулиці.

Також на вулиці облаштують велосипедні смуги, кишені  для машин швидкої медичної допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків.

 Виконати всі роботи на вулиці та відкрити її для проїзду планують до кінця цього року.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності