Мешканці Львова нарікають на затоплені підвали та під'їзди (фото)

Мешканці Львова нарікають на затоплені підвали та під'їзди (фото)

Не всі проблеми львів'ян вдається вирішити

Все частіше на сторінці Гарячої лінії міста Львова у Facebook можна зустріти дописи мешканців про затоплення під'їздів та підвалів.

Так, львів'янка Борислава Білоцерковська розповіла, що у будинку №15 на вулиці І. Богуна затопило квартиру з даху. Жінка зазначила, що цей випадок трапився не вперше. Черговий інцидент стався 22 вересня.

"Сьогодні приїхали додому, а в нас знову залило квартиру з даху. Диван та речі мокрі, скоріш за все, це сталося цього тижня. Ми вже неодноразово зверталися з приводу залиття, але цього разу воно вже потужне. Прохання відреагувати на цей лист і вжити відповідних заходів", — просить Борислава Білоцерковська на сторінці Гарячої лінії міста.

З відео, яке опублікувала жінка, стає зрозуміло, що внаслідок протікання даху залило дві кімнати у квартирі.

Водночас на Гарячій лінії львів'янці відповіли, що ЛКП ”Вулецьке”, яке є управителем будинку, провело герметизацію стиків та прочистило дощову мережу ЛКП. Водночас через заборгованість мешканців будинку поміняти шифер на даху неможливо. Проте, за словами Борислави Білоцерковської, мешканці будинку заборгованості не мають.

Про інший випадок потопу повідомив Павло Гуляєв. Він зазначив, що після сильних дощів у будинку, що на вул. Кастелівка, 42, затопило під'їзд.

"Бували ситуації, коли вода доходила сходовою клітиною з 5 на 3 поверх. ЛКП "Вулецьке" на звернення мешканців будинку НЕ РЕАГУЄ! Доводиться самому лазити на дах та вичищати стік, який постійно забивається", — пише учасник Гарячої лінії.

Аналогічна ситуація сталася й на вулиці С. Петлюри, 51.

"У під'їзді є постійні витоки води, як наслідок стіни вкриваються грибком та пліснявою!!! Після заміни труб треба зробити у під'їзді ремонт. (ЛКП ремонт обіцяло розпочати у серпні, але тільки обіцяло...)", — пише мешканка будинку Марта Пристацька.

Тут, на щастя, ЛКП "Сигнівка" виявило причину затоплення та ліквідувало його. Протікання виявили із квартири, до того ж ЛКП замінило аварійну ділянку труби та пообіцяло, що зробить ремонт сходової клітки до 31 жовтня.

Ситуація із затопленням сталася у ще одному будинку на вул. С. Петлюри. Тут вода затекла в укриття.

"У нас затопило укриття. На час останньої тривоги все було нормально. Ми своїми силами собі те укриття облаштували. Питання — хто відповідає за потоп? Хто має ту воду відкачати і коли воно просохне, якщо вже осінь, — пише львів'янка Оксана Подебрій.

На звернення жінки Гаряча лінія міста відповіла, що каналізаційну трубу прочистили.

Нагадаємо, львів’яни скаржаться на численні ями на дорогах міста та просять відремонтувати їх. У районних адміністраціях відповідають, що цьогоріч місто не має коштів, аби ремонтувати дороги.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності