6 жовтня Львів прощається із загиблим бійцем зі 103-ої окремої бригади Сил ТрО

6 жовтня Львів прощається із загиблим бійцем зі 103-ої окремої бригади Сил ТрО

Містян закликають долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань

У четвер, 6 жовтня, Львів попрощається з Володимиром Курнатом, який загинув у бою з російськими окупантами.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Чин похорону розпочнеться об 11-й годині в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Міська церемонія прощання з військовим на площі Ринок відбудеться об 11:30. Поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі. На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Містян закликають долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Біографічна довідка Героя

Володимир Курнат (01.10.1972-26.09.2022). Львів’янин.

Навчався у ліцеї №18 Львівської міської ради. Закінчив Національний університет “Львівська політехніка” за спеціальністю “приладобудування”.

Майор поліції. Протягом багатьох років працював старшим оперуповноваженим у місті Львові, згодом — керівником карного розшуку Яворівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області. Після повернення до Львова займав керівні посади у службі карного розшуку. Протягом своєї кар‘єри заохочувався керівництвом 28 разів.

За високі службові досягнення був нагороджений відзнакою “Почесний знак МВС України”, медаллю “За сумлінну службу” II та III ступенів, нагрудним знаком “За відзнаку в службі” I та II ступенів.

Із початком повномасштабного вторгнення боронив країну від російських окупантів у складі 103-ої окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

У Володимира Курната залишились батько, мати та сестра.

Нагадаємо, у бою з російськими окупантами 25 вересня загинув військовослужбовець з Львівщини Іван Славич.

Додамо, на передовій під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець з Львівщини Олег Кавецький.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності