Позаду ринку "Добробут" демонтували самовільно встановлені брами

Позаду ринку "Добробут" демонтували самовільно встановлені брами

П’ять брам перешкоджали руху пішоходів

На пішохідній вулиці Старій, що позаду ринку "Добробут", демонтували 5 брам, які перешкоджали руху пішоходів та блокували заїзд спецтехніки.

Про це пишуть на сторінці Львівської міської ради, посилаючись на слова заступника міського голови Львова з містобудування Любомира Зубача.

"Вулиця для всіх. Нарешті вулиця Стара, що позаду львівського ринку "Добробут" у центрі міста, прохідна. Усі п'ять брам демонтовано. Продавці на ринку продовжують працювати — торгових павільйонів ніхто не рухав. А львів’яни можуть ходити звичайною львівською вулицею. Транспорт там не буде курсувати, вона залишиться пішохідною. Тим часом наші комунальники вже роблять освітлення на вулиці. Ще у планах — відеонагляд. Бо хочемо, щоб вулиця була ще й безпечною. Всім вдячний за витримку і розуміння. Радий, що здоровий глузд переміг", — зазначив Любомир Зубач на власній сторінці у Facebook.

Додамо, рішення про усунення огорожі прийняли на засіданнях виконавчого комітету та комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій ЛМР. Йдеться про усунення перешкод для руху, що жодним чином не стосується облаштованих базарних павільйонів.

Нагадаємо, що у Львові на 19 локаціях облаштують нові паркувальні місця. А львів’яни скаржаться на численні ями на дорогах міста та просять відремонтувати їх.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності