Львів’ян запрошують на виставку “ПРО ХаРКІВ”

Львів’ян запрошують на виставку “ПРО ХаРКІВ”

Вхід безкоштовний

У Львівському муніципальному мистецькому центрі (вул. Стефаника, 11) експонуватимуть виставку світлин Харкова.

Про це пишуть на сторінці Львівської міської ради.

"Радянське місто з широкими вулицями та будівлями сталінського ампіру? "Сіре" місто спальних районів? Всіх, хто не встиг побувати в нашому чудовому місті, запрошуємо на виставку, де покажемо Харків з різних сторін: його затишні вулички, гарні будинки кінця XIX – початку XX ст. та інші цікавинки. І обов'язково познайомимо вас з харків'янами та культурними проєктами нашого міста! А для всіх тих, вимушено опинився далеко від дому, це буде можливість відчути атмосферу рідного міста і помріяти, як ми будемо його відбудовувати", — йдеться в запрошенні організаторів.

Виставку “ПРО ХаРКІВ” експонуватимуть з 6 до 31 жовтня у Львівському муніципальному мистецькому центрі (вул. Стефаника, 11) за підтримки управління охорони історичного середовища ЛМР, ЛКП "Бюро спадщини" та Львівського муніципального мистецького центру. Організатором є харківська громадська ініціатива "dveryki”.

Вхід вільний.

Кураторка виставки — координаторка харківської громадської ініціативи "dveryki" Олександра Струмскас. Автори світлин — Анна та Ярослав Єрсак.

""Бюро спадщини" від початку повномасштабного вторгнення росіян активно підтримує ініціативи громадських активістів з міст, які зазнали руйнувань чи опинилися в окупації. Так, на початку літа спільно з громадськими активістками із Нової Каховки організували вуличну виставку “Окупована спадщина”, яка популяризує культурну спадщину південної України. Зараз спільно з громадською ініціативою "dveryki” підготували проєкт з популяризації культурної спадщини Харкова”, - розповів директор ЛКП "Бюро спадщини" Павло Богайчик.

Посилання на сторінку проєкту та події.

Нагадаємо, 3 жовтня ЗСУ звільнили селище Борова Ізюмського району Харківської області й частину громади. А у неділю, 2 жовтня, на Харківщині поліцейські виявили в полі у селі Василенкове 5 людей, які підірвались на російській міні ще 6 травня. У Куп’янському районі, що на Харківщині, виявили обстріляну колону з автомобілями, де перебували цивільні. За попередніми даними, в авто загинули 20 осіб, серед них 10 дітей.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності