Мешканці Львова скаржаться на нові ями на дорогах (фото)

Мешканці Львова скаржаться на нові ями на дорогах (фото)

Львів’яни скаржаться на численні ями на дорогах міста та просять відремонтувати їх. У районних адміністраціях відповідають, що цьогоріч місто не має коштів, аби ремонтувати дороги.

Відповідні скарги мешканці Львова залишають у Facebook-спільноті “Гаряча лінія міста Львова”.

Так, Ірина Тишик скаржиться на якість дороги на вул. М. Пимоненка, 20. Вона зазначає, що у 2021 році на вулиці проводили грейдерування, але "від нього уже сліду не залишилося".

У Сихівській районній адміністрації повідомили, що через обмежене фінансування у 2022 році ремонт цієї дороги не передбачений.

Також мешканці нарікають на нові вибоїни у районі вул. Кузневича, 16а. Як повідомляє автор допису, дорогу ремонтували 6 днів тому, однак на ній з’явилися нові ями.

У Залізничній районній адміністрації повідомляють, що дорога потребує капітального ремонту, однак ями таки залатають.

"Як повідомили в Залізничній районній адміністрації, дорога за вказаною адресою потребує капітального ремонту, проте коштів на такі роботи не виділялось. Разом з тим, дані ями буде ліквідовано до 15.10.2022 року", — написав адміністратор Гарячої лінії міста.

Мешканець міста Андрій Кольт скаржиться на нову яму на перехресті вулиць Купчинського, Дивізійної та Винниця. Дорогу тут ремонтували три тижні тому.

Під дописом користувачі також зазначають, що на дорозі є ще незаасфальтована ділянка.

"Окрім того, між бруківкою та новим асфальтом залишилося 30 см незаасфальтованої дороги, де знову назбирається дощова вода. Відповідно іде підмив нового асфальту. Результативність на 0", —  написала Ірина Пельдер. 

Адміністратор Гарячої лінії міста відповіла, що запит користувача скерували до Шевченківської райадміністрації, про результат повідомлять згодом.

На вул. Кульпарківській, 226а мешканці просять відремонтувати дорогу між ЖК "Фамілія" та "Тойота Центр Львів "Діамант".

"Просимо направити трактор для вирівнювання утворених ям", —  написав Віталій Равлюк.

У Залізничній районній адміністрації повідомили, що жодних робіт у поточному році на цій вулиці робитись не буде. Окрім того, в районній адміністрації зазначили, що важковаговий трактор/грейдер для профілювання дорожнього покриття в адміністрації відсутній.

Нагадаємо, на ремонт закрита ще одна ділянка вулиці Шевченка — від будинку № 60 (“Сільпо”) до вул. Ярослава Мудрого. За відсутності форс-мажорних ситуацій виконати всі роботи на вулиці Шевченка та відкрити її для проїзду планують до кінця цього року.

Можливо, пропустили:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності