• Головна
  • Новини Львова
  • Відпрацювати команди та навчитись правильно контактувати із собакою: у Львові запрошують дітей до клубу “Юного кінолога”

Відпрацювати команди та навчитись правильно контактувати із собакою: у Львові запрошують дітей до клубу “Юного кінолога”

Відпрацювати команди та навчитись правильно контактувати із собакою: у Львові запрошують дітей до клубу “Юного кінолога”

Навчання відбуватимуться щоп’ятниці з 16:00 до 17:00

У ЛКП “Лев” триває набір до клубу “Юного кінолога”, де проходитимуть групові заняття. До участі у навчанні запрошують дітей віком 10-18 років з обов’язковим супроводом батьків.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

На заняттях діти та батьки зможуть дізнатись:

  • як відпрацьовувати базові команди загального курсу;
  • як правильно грати із собакою;
  • як навчити собак спокійно контактувати один з одним.

Навчання відбуватимуться щоп’ятниці з 16:00 до 17:00 під керівництвом кінологині підприємства Вікторії Харитонової.

“Приходьте зі своїми домашніми улюбленцями! Якщо ж ви ще їх не маєте, наші вихованці з радістю допоможуть вам освоїти кінологію”, — зазначають у ЛКП “Лев”.

Зазначається, що для попередньої реєстрації необхідно заповнити форму, аби організатори могли сконтактувати з охочими та надати детальну інформацію.

Додамо, львів'янам нагадали про штрафи за порушення правил утримання домашніх улюбленців та надали перелік небезпечних порід собак. Ознайомитись з цією інформацією можна за посиланням.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності