• Головна
  • Новини Львова
  • Вилучили наркотики на півтора мільйона гривень: у Львові затримали розповсюджувачку наркотичних речовин

Вилучили наркотики на півтора мільйона гривень: у Львові затримали розповсюджувачку наркотичних речовин

Вилучили наркотики на півтора мільйона гривень: у Львові затримали розповсюджувачку наркотичних речовин

Правоохоронці встановили, що зловмисниця отримувала наркотики та психотропні речовини поштою, фасувала їх та збувала гуртовими партіями

У Львові 18-річна уродженка Донеччини, яка тимчасово мешкає у Львові, розповсюджувала гуртові партії психотропів та наркотиків. Її затримали правоохоронці 3 жовтня на вулиці Городоцькій у Львові.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що зловмисниця отримувала наркотики та психотропні речовини поштою, фасувала їх та збувала гуртовими партіями. Із собою вона мала: 45 фасованих згортків із кристалічною речовиною білого кольору, 4 зіп-пакети, 5 флаконів та 10 желе з речовинами, схожими на психотропи та наркотики.

Окрім того, під час обшуку за місцем проживання правоохоронці виявили та вилучили: більше 400 зіп-пакетів із фасованою кристалічною речовиною, ззовні схожою на психотропну речовину "PVP", 7 зіп-пакетів із кристалічною речовиною загальною масою близько 1 кг, а також 34 флакони із прозорою рідиною із вмістом психотропної речовини "ТГК", пакунок із висушеними грибами, 20 згортків із порошкоподібною речовиною, 120 згортків із нарковмісними таблетками, 230 згортків із кристалічною речовиною, ззовні схожою на психотропи "PVP", 4 зіп-пакети із порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на психотропну речовину "амфетамін", вагою близько 1,5 кг, засоби для фасування, електронні ваги та інші речові докази. Усе скеровано на експертне дослідження.

Загальна вартість вилучених наркотиків та психотропів за цінами "чорного" ринку становить близько півтора мільйона гривень.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення каналів надходження наркотичних засобів та психотропних речовин, а також інших осіб, причетних до вчинення злочину.

Нагадаємо, у пункті пропуску “Устилуг” затримали мешканця Львівщини, який намагався перевезти за кордон наркотичні речовини.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності