• Головна
  • Новини Львова
  • Ознайомитися з умовами та поспілкуватись з лікарями: у Львові вагітних запрошують на екскурсії в пологові будинки

Ознайомитися з умовами та поспілкуватись з лікарями: у Львові вагітних запрошують на екскурсії в пологові будинки

Ознайомитися з умовами та поспілкуватись з лікарями: у Львові вагітних запрошують на екскурсії в пологові будинки

Починаючи з вівторка, 4 жовтня, у Львові майбутні матусі зможуть потрапити на Дні відкритих дверей у місцевих пологових будинках. Такі зустрічі відбуватимуться щотижня у вівторок та четвер.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Жінки при надії матимуть нагоду ознайомитися з умовами перебування та оснащенням у пологових будинках, а також поспілкуватися з медпрацівниками.

“Усім охочим проведуть екскурсію медичними закладами — від приймального відділення до пологового залу та післяпологової палати. Також майбутні мами матимуть змогу познайомитися й поспілкуватися з лікарями акушер-гінекологами, які тут працюють”, — розповіла генеральна директорка Третього медичного об’єднання Львова Леся Кобецька.

Такі зустрічі відбуватимуться у вівторок та четвер з 09:00 до 17:00 за попереднім записом:

  • пологовий будинок №1 (вул. Мечникова); тел.: 067-384-84-74;
  • 3-я міська клінічна лікарня Львова (вул. Раппопорта) тел.: 096-216-92-84.

Нагадаємо, у Львівському пологовому будинку №1 та жіночій консультації 3-ї міської лікарні Третього медоб’єднання Львова запровадили заняття для вагітних з елементами йоги.

Додамо, вагітні жінки входять до групи ризику ускладнень захворювань. Це стосується і хвороб, які можна попередити щепленням. Наприклад, COVID-19 може призвести до передчасних пологів, вітряна віспа — до вад розвитку у дитини. Єдиний ефективний спосіб захистити себе і дитину — пройти курс необхідних щеплень під час планування та з настанням вагітності. Про те, які вакцини треба зробити на етапі планування вагітності та які препарати радять застосовувати, читайте у матеріалі.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності