Рятують територію від забудовників: у Дублянах створять новий сквер

Рятують територію від забудовників: у Дублянах створять новий сквер

Після узгодження всіх технічних питань його передадуть на утримання Шевченківської райадміністрації, яка займеться його облаштуванням

У місті Дубляни створять новий сквер. Він розташовуватиметься на вулиці Шевченка у кварталі житлової забудови, щоб вберегти цю ділянку від потенційних забудовників.

Про це повідомили у департаменті міської агломерації ЛМР.

Так, на крайній сесії Львівської міськради затвердили ухвалу, згідно з якою до переліку скверів Шевченківського району включили 0,619 га озелененої території м. Дубляни. Це зробили, аби вберегти земельну ділянку від ймовірних зазіхань забудовників. Озеленена територія розташована на вулиці Шевченка між житловими будинками №№23, 23-а, 25, 33.

“Львів чітко дотримується курсу збереження озеленених територій, створюючи сквери та парки у громадах. В такий спосіб місто захищає озеленені території від забудов та створює нові відпочинкові зони у громадах”, — зазначили у департаменті міської агломерації ЛМР.

Одразу після узгодження всіх технічних питань сквер передадуть на утримання Шевченківської райадміністрації, яка займеться його облаштуванням.

Нагадаємо, ЛКП “Зелений Львів” почало встановлювати інформаційні таблиці у парках та скверах міста. Усе задля того, щоб нагадати відвідувачам правила поведінки у рекреаційних зонах.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності