• Головна
  • Новини Львова
  • Попри поранення знову пішов воювати: у Львові попрощаються із полеглим на війні захисником

Попри поранення знову пішов воювати: у Львові попрощаються із полеглим на війні захисником

Попри поранення знову пішов воювати: у Львові попрощаються із полеглим на війні захисником

У Миколи Варлама залишилися дружина, двоє дітей, невістка, онука, мати та брат із сестрою

У понеділок, 3 жовтня, у Львові проведуть в останню путь захисника Миколу Варлама, який загинув у бою з російськими окупантами 3 вересня.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Об 11:00 розпочнеться чин похорону у Гарнізонному храмі, об 11:30 — міська церемонія прощання на площі Ринок.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) — пл. Катедральна — пл. Ринок (міська церемонія прощання) — вул. Руська — вул. Підвальна — вул. Володимира Винниченка — пл. Соборна — вул. Пекарська — вул. Шімзерів — вул. Мечникова — Личаківський цвинтар.

Микола Варлам народився у Винниках Львівської області 22 жовтня 1969 року. Закінчив середню загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №29 Львова. Здобував професійно-технічну освіту за спеціальністю "художня обробка меблів".

Після завершення навчання проходив військову службу в Житомирській області, згодом — у підрозділах артилерійської розвідки у колишній Чехословаччині.

У мирний час працював у приватному акціонерному товаристві "Мікроприлад", із 2014 до 2022 року — у товаристві з обмеженою відповідальністю "Глас Трьош Львів".

У 2015-2016 роках виконував бойові завдання в районах проведення антитерористичної операції.

Від початку повномасштабного вторгнення російської федерації воював проти російських окупантів у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування "Захід" Сухопутних військ ЗСУ. Попри отримане у боях поранення, одразу повернувся на фронт.

У Миколи Варлама залишилися дружина, двоє дітей, невістка, онука, мати та брат із сестрою.

Нагадаємо, у Бродівській громаді провели в останню дорогу військового Павла Заяця. Герой загинув, врятувавши десятки мирних жителів.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності