Львів’яни здобули “золото” та “бронзу” чемпіонату світу з карате серед студентів

Львів’яни здобули “золото” та “бронзу” чемпіонату світу з карате серед студентів

Львів’янка Діана Шостак, яка виступає у дисципліні куміте (вагова категорія до 55 кг), стала чемпіонкою світу з карате серед студентів. Також на цих змаганнях “бронзу” виборов ще один представник Львова - Юрій Мосійчук.

Про це повідомили в управлінні спорту Львова.

У Туреччині Діана Шостак представляла Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського та спортивний клуб “Юніон”. Дівчина є вихованкою Заслуженого тренера України Антона Нікуліна. До слова, зовсім нещодавно вона перемогла на Європейських Університетських Ігор з карате у Польщі.

Свій похід за черговим “золотом” Діана розпочала з перемоги над спортсменкою з Туреччини. Далі Діана перемогла представниць Хорватії та Словаччини, а у фіналі знову перемогла місцеву спортсменку.

“Ця перемога для мене дуже приємна несподіванка, оскільки через травму не мала повноцінного тренувального процесу. Вважаю, що на такому престижному турнірі мені допоміг досвід. Якщо відверто, то цей турнір був значно сильнішим за рівнем, аніж університетські Ігри в Лодзі, де мені також вдалося здобути золоту медаль. Якщо відверто, то я не знала чого очікувати від своєї спортивної форми, але досвід суттєво допоміг. Я задоволена своєю роботою на татамі, адже вдалося допустити мінімальну кількість помилок. Завдяки досвіду я розуміла як можна вигравати у суперниць, і рада, що мені це вдалося”, - каже Діана Шостак.

Ще одну медаль у карате на змаганнях у Туреччині здобув Юрій Мосійчук. Вихованець клубу “Самурай” та тренера Ігоря Богдана виступав у ваговій категорії до 60 кг та виборов для ЛДУФК імені Івана Боберського бронзову медаль.

Нагадаємо, львівський волейбольний клуб “Барком-Кажани” взяв участь у передсезонному міжнародному турнірі в Польщі. Українська команда на цих змаганнях виборола “бронзу”. А вже цієї неділі, 2 жовтня, вони дебютують у польському чемпіонаті в матчі 1-го туру у Ґданську. Українська команда зустрінеться з місцевим “Трефлом”.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності