• Головна
  • Новини Львова
  • Безпорадно лежала на балконі у замкнутій квартирі: львівські патрульні допомогли літній жінці (відео)

Безпорадно лежала на балконі у замкнутій квартирі: львівські патрульні допомогли літній жінці (відео)

Безпорадно лежала на балконі у замкнутій квартирі: львівські патрульні допомогли літній жінці (відео)

Поліцейська драбиною піднялась на другий поверх та відчинила двері медикам

У Львові в середу, 28 вересня, близько 23-ї години правоохоронці отримали повідомлення про те, що на вулиці Тютюнників самотня літня жінка потребує допомоги. Вона вийшла на балкон своєї квартири, впала та не могла підвестись.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Екіпаж патрульних, до якого входять Руслан Хоп'як та Марія Добрянська, не гаючи часу, прибув на місце події. Схвильована сусідка поінформувала, що 86-річна жінка проживає на другому поверсі. Вона лежить на балконі, а двері до квартири замкнені зсередини.

Поліцейські заспокоїли налякану жінку, яка була при тямі, та сказали, аби вона не підводилась, оскільки невідомо, яких травм вона могла зазнати під час падіння. Водночас, правоохоронці викликали на місце події рятувальників. Потім патрульна Марія Добрянська без вагань піднялася до оселі 86-річної львів‘янки по драбині ДСНС. Поліцейська відчинила двері медикам, які вже за мить оглянули потерпілу. На щастя, обійшлось без серйозних травм.

“Дякуємо сусідам за те, що вчасно звернулись за допомогою, та нашим патрульним за їхні рішучі та швидкі дії”, — наголосили у патрульній поліції Львівщини.

Нагадаємо, львівські патрульні врятували чоловіка з критичною кровотечею.

Додамо, львівські патрульні знайшли та повернули власнику викрадений гаманець. Чоловік зрадів, що там залишилися його документи, та подякував правоохоронцям за допомогу.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності