"Кожна дитина мріє про сім’ю": у Львові на форумі розповідатимуть про усиновлення

"Кожна дитина мріє про сім’ю": у Львові на форумі розповідатимуть про усиновлення

Для участі у форумі потрібно зареєструватися

У п’ятницю, 30 вересня, у Центрі опіки сиріт відбудеться форум "Кожна дитина мріє про сім’ю". Серед запрошених гостей будуть колишні вихованці прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, які зараз уже дорослі і мають власні сім’ї. Вони розкажуть про те, як важливо було мати люблячу сім’ю.

Про таке пишуть на сайті Львівської міської ради.

Форум організовує управління "Служба у справах дітей" Львівської міської ради спільно з Центром опіки сиріт Львівської Архиєпархії УГКЦ.

"Якщо Ви не впевнені у своїх намірах чи хочете отримати пораду, приходьте на до нас на форум. Там Ви зможете поспілкуватися як уже з досвідченими прийомними батьками та батьками-вихователями, так і дітьми, які виросли у таких сім’ях. А також дізнатися усі деталі про усиновлення та отримати відповіді на свої питання", — зазначають в управлінні.

Захід відбудеться 30 вересня в Домі милосердя Святого Миколая (м. Львів, вул. Короленка, 7). Початок о 12:00.

Для участі у форумі потрібно зареєструватися за посиланням: https://cutt.ly/OVG5sEm.

Нагадаємо, благодійний фонд “Рідні” провів дослідження на тему: “Стереотипи та упередження населення Львівської області щодо дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та різних форм сімейного влаштування”. Зробили це, щоб вивчити стереотипи, які існують та поширюються в суспільстві, а надалі — працювати над впровадженням ефективних методів інформування та мотивації населення.

Також у “Дії” запрацювала послуга реєстрації кандидатом на всиновлення дитини. Подання заяви триває не більше 30 хвилин, а сама послуга безоплатна.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності