На Орлика триває ремонт на останньому відрізку вулиці: коли завершать

На Орлика триває ремонт на останньому відрізку вулиці: коли завершать

Зараз там облаштовують конструктивні шари дорожнього полотна

На вулиці Орлика тривають ремонтні роботи. Як повідомили у ЛКП "Львівавтодор", на замовлення якого проводиться ремонт, роботи тривають на останньому відрізку вулиці — від вул. Мазепи до будинку №2. Зараз підрядна організація ТзОВ "Онур" облаштовує конструктивні шари дорожнього одягу.

Про це пишуть на сайті Львівської міської ради.

"Зараз виконуються роботи з влаштування конструктивних шарів дорожнього одягу з піску та щебню, влаштування бордюрів. Вже облаштовано 2600 м2 дорожнього полотна. До кінця року ремонт має бути завершений і вулиця буде відкрита для проїзду", — повідомили у ЛКП "Львівавтодор".

За інформацією підприємства, станом на сьогодні на ділянці від буд. №2 вул. П. Орлика до вул. Г. Мазепи виконано такі роботи:

  • влаштування каналізаційного колектора — 296 м п;
  • влаштування камер колектора — 12 шт.;
  • влаштування дощоприймальних колодязів — 11 шт.;
  • влаштування футлярів під зовнішнє освітлення — 290 м п;
  • влаштування дорожніх корит — 2890 м2;
  • влаштування конструктивних шарів дорожнього одягу з піску та щебеню — 2600 м2;
  • влаштування бордюру — 45 м п.

Додамо, проєкт ремонту вул. Пилипа Орлика розробило ЛКП "Інститут просторового розвитку" у 2019 р. Проєктом передбачено розширення проїзної частини з влаштуванням нового асфальтобетонного покриття з однією смугою для руху в кожному напрямку, влаштування тротуарів та велосипедної інфраструктури (велосмуг та велопереїздів), облаштування паркувальних місць для автомобілів вздовж вулиці, облаштування зупинки громадського транспорту та влаштування сміттєвого майданчика, влаштування підпірної стінки поблизу лікарні. Реконструкція водопровідних та каналізаційних мереж, зовнішнього освітлення та мереж електропостачання. Також проєктом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення. Влаштування благоустрою території (знесення аварійних дерев та насадження новими).

Нагадаємо, в кінці червня компанія “Онур” відновила роботу на останньому відрізку вулиці — від вул. Мазепи до будинку №2 (орієнтовно 250 м).

У листопаді 2021 року вулицю Орлика закрили на ділянці від вул. Віри, Надії, Любові до вул. Мазепи. А розпочався ремонт на вулиці Пилипа Орлика 2020 року.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності