У львівській мерії погодили зміни до тарифів на тепло: кого це стосуватиметься

У львівській мерії погодили зміни до тарифів на тепло: кого це стосуватиметься

Львівський виконком погодив зміни до тарифів ТОВ "Теплоінвестсервіс" та розділив його на дві частини.

Відповідне рішення було ухвалено виконавчим комітетом ЛМР вчора, 27 вересня.

Так, раніше для споживачів теплової енергії “Теплоінвестсервіс“ діяв єдиний тариф:

  • для населення — 1 279,17 грн/Гкал (без ПДВ);
  • для бюджетних установ — 2 484,73 грн/Гкал (без ПДВ).

Виконавчим комітетом погоджено виокремлення для споживачів тарифу на виробництво теплової енергії та транспортування. Незважаючи на розділення, тариф для населення та бюджетних установ залишається незмінним.

Додамо, станом на 2020 рік на обслуговуванні ТОВ "Теплоінвестсервіс" знаходились дві котельні та розподільчі теплові мережі.

Зареєстроване підприємство у селі Зубра Пустомитівського району. Основним видом діяльності підприємства є постачання пари, гарячої води та кондиційованого повітря.

Також компанія неодноразово брала участь у закупівлях у системі "Prozorro". ТОВ "Теплоінвестсервіс" перемогло у 87 закупівлях на суму 81,08 млн грн. Найбільше коштів підприємство отримало від Національного лісотехнічного університету — понад 22,5 млн грн та Української академії друкарства — 18,9 млн гривень.

Нагадаємо, львівська мерія дозволила ЛНУ і приватній фірмі збудувати багатоквартирний будинок у Львові. З'явиться будинок з приміщеннями громадського призначення на вул. Величковського, 84. Загалом у будинку буде 174 квартири та 142 паркомісця у підземному та наземному паркінгах.

Можливо, пропустили:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності