Переселенець обікрав львів’янку, яка впустила його до себе пожити

Переселенець обікрав львів’янку, яка впустила його до себе пожити

Уродженець Луганська, проживаючи у квартирі львів’янки, яка впустила його на тимчасове проживання у зв’язку з військовими діями в Україні, викрав у неї гроші та золоті прикраси.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів судової справи № 463/5827/22.

Згідно з матеріалами справи, чоловік у квартирі львів’янки проживав у період з березня до середини червня 2022 року. До Львова він переїхав зі сходу України в пошуках прихистку від війни.

Під час цього періоду чоловік викрав у власниці квартири 200 доларів, 2000 гривень, а також золоту каблучку, золотий кулон із зображенням Божої матері, срібну каблучку з ювелірним камінням, срібний кулон у формі ангела з перлиною. Загальна вартість вкрадених переселенцем прикрас склала 14,5 тисяч гривень.

Такі його дії кваліфіковані згідно з ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України.

У суді обвинувачений свою вину визнав повністю, зазначивши, що викрадені ювелірні прикраси здав у ломбард. На початку червня потерпіла виявила пропажу майна та викликала поліцію. Чоловік зізнався у вчиненні крадіжки та повідомив, де зберігаються прикраси. Надалі зловмисник повернув ювелірні прикраси та компенсував вкрадені кошти.

19 вересня Личаківський районний суд м. Львова визнав чоловіка винним згідно з ч. 4 ст. 185 ККУ та призначив покарання у вигляді іспитового терміну два роки.

Можливо, пропустили:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності