• Головна
  • Новини Львова
  • Зґвалтував із другом власну дочку: у Львові судять мешканця Запоріжжя за зґвалтування неповнолітньої

Зґвалтував із другом власну дочку: у Львові судять мешканця Запоріжжя за зґвалтування неповнолітньої

Зґвалтував із другом власну дочку: у Львові судять мешканця Запоріжжя за зґвалтування неповнолітньої

Галицький районний суд м. Львова продовжив захід у виді тримання під вартою чоловіка, який разом зі своїм другом зґвалтував неповнолітню доньку.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо із матеріалів справи № 461/1725/22.

Встановлено, що у грудні 2018 року обвинувачений спільно зі своїм знайомим, використавши безпорадний стан своє малолітньої доньки, задовольнив статеву пристрасть неприродним способом. Зазначається, що чоловіки почергово ґвалтували неповнолітню дитину.

Також у невстановлений досудовим розслідуванням час зловмисник повторно зґвалтував свою неповнолітню доньку.

У судовій ухвалі зазначається, що окрім неодноразової наруги над своєю дитиною, чоловік спільно зі своїм другом за участі доньки знімав відеоматеріали порнографічного характеру. Зловмисники почергово ґвалтували дівчинку природним та неприродним способами на камеру.

"При цьому, під час відеозйомки підозрюваний та співучасник почергово міняли розташування пристрою, на який велася зйомка, підбираючи ракурси, з яких можливо зафіксувати якнайбільше непристойних деталей вчинюваних ними дій", — йдеться в ухвалі суду.

До матеріалів справи долучили докази, які вказують на вчинення чоловіками зловмисних дій, зокрема два відеозаписи тривалістю 43 та 18 хвилин.

Відтак, враховуючи те, що чоловік обґрунтовано підозрюється в тяжких та особливо тяжких злочинах, суд ухвалив продовжити запобіжний захід у виді тримання під вартою з утриманням його у ДУ "Львівська установа виконання покарань №19", без визначення розміру застави. Чоловік перебуватиме в установі виконання покарань до 30 вересня, в межах строку досудового розслідування.

Можливо, пропустили:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності