• Головна
  • Новини Львова
  • Знайшли та повернули: львівські патрульні допомогли чоловіку, в якого викрали гаманець

Знайшли та повернули: львівські патрульні допомогли чоловіку, в якого викрали гаманець

Знайшли та повернули: львівські патрульні допомогли чоловіку, в якого викрали гаманець

З гаманця зникли гроші, але це не засмутило його власника, адже на місці залишилися його документи, і їх не потрібно відновлювати

Львівські патрульні знайшли та повернули власнику викрадений гаманець. Чоловік зрадів, що там залишилися його документи, та подякував правоохоронцям за допомогу.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

У четвер, 22 вересня, близько 16-ї години поліцейські, проїжджаючи вулицею Володимира Винниченка, помітили біля сміттєвого баку гаманець. Патрульні Олександр Ільницький та Святослав Богданець зупинились та перевірили знахідку. Цей процес вони відзняли на свої нагрудні камери. Всередині гаманця були банківські картки та документи з даними власника.

Правоохоронці встановили місце проживання власника гаманця та вирушили до нього. З’ясувалося, що чоловіка, ймовірно, пограбували у громадському транспорті. З гаманця зникли гроші, але це не засмутило його власника, адже на місці залишилися його документи, і їх не потрібно відновлювати. Крім того, чоловік у соцмережах висловив подяку патрульним за допомогу.

Нагадаємо, у Львові поліцейські врятували 81-річну жінку, якій стало зле у власній оселі і вона кілька днів не виходила на зв‘язок та не відчиняла двері.

Додамо, Львівські поліцейські врятували жінку, яка хотіла себе зарізати.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності