Куди піти у Львові 24-25 вересня

Куди піти у Львові 24-25 вересня

LVIV.MEDIA підготувало п'ять подій на вихідні

Цього тижня у Львові можна сходити на презентацію книги, постріляти з рушниці чи послухати музику Баха.

Розповідаємо, куди піти у Львові цими вихідними, 24-25 вересня:

Бах. Ляйпцизькі хорали

У Львівському органному залі представлять перший концерт із циклу вечорів музики Баха від соліста Харківської обласної філармонії Станіслава Калініна. Він презентує річний цикл із шести концертів з бахівськими програмами. Вісімнадцять великих хоральних прелюдій, впорядкованих Бахом у Ляйпцігу в останні десять років життя, мають епічний масштаб.

Адреса: м. Львів, вулиця Бандери, 8, 24 вересня о 19:00.

Виставка Миколи Шимчука "Фігуратив"

30 серпня 2022 року о 16:00 в експозиційних залах Палацу Потоцьких відбудеться відкриття виставки народного художника України Миколи Шимчука "Фігуратив". Виставка експонуватиметься до 30 жовтня 2022 року.

Адреса: м. Львів, вулиця М. Коперника, 15.

Поезія в укритті

24 вересня о 18:00 у !FESTrepublic відбудеться вечір поезії. Першу частину вечора присвятять поезії від Ростислава Кузика, Дари Двори, Аннички Жураківської Юлі Ульянової, Назара Данчишина та Mashkeeeee. У другій частині вечора Львівський інді-фольк гурт MaryNad повідає багато музичних історій і створить надихаючу атмосферу казок.

Адреса: м. Львів, вулиця Старознесенська, 24.

Прем'єра "Будинок без номера" Я. Федоришина

П’єса "Будинок без номера" написана Ярославом Федоришиним задовго до того, як він став видатною особистістю в театральному світі. Нині Я. Федоришин — заслужений діяч мистецтв України, засновник Львівського академічного театру "Воскресіння".

Будинок без номера хочуть знести, однак у ньому є життя, різні долі. Цей будинок сповнений символіки, пов’язаний з минулим. У ньому живе жінка, художник і старий. Це історія про цілісну особистість людини, про її внутрішній світ, про багатство людської душі, яке ми так часто губимо, кудись біжучи та поспішаючи, а варто лише зупинитись, щоб щось побачити.

Адреса: м. Львів, вулиця Ген. Григоренка, 5, Львівський академічний театр "Воскресіння".

Презентація книги Олександра Балабка "Кімоно для Баттерфляй. Із життя Соломії Крушельницької"

Книгарня "Є" та видавничий дім "Букрек" (Чернівці) запрошують всіх охочих на презентацію роману Олександра Балабка "Кімоно для Баттерфляй. Із життя Соломії Крушельницької".

Олександр Балабко — прозаїк, публіцист, журналіст, член Національної спілки журналістів України та Національної спілки письменників України, лауреат низки премій.

Новий роман "Кімоно для Баттерфляй" — сучасна за формою і стилем розвідка про сто "Метеликів" Крушельницької, сто вистав "Мадам Баттерфляй", що відхиляє завісу богемного життя співачки, сповненого великого тріумфу та великої драми.

Адреса: м. Львів, просп. Свободи, 7.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності