• Головна
  • Новини Львова
  • П'яний вчинив ДТП та втік: у Львові патрульні склали чотири адмінматеріали на горе-водія

П'яний вчинив ДТП та втік: у Львові патрульні склали чотири адмінматеріали на горе-водія

П'яний вчинив ДТП та втік: у Львові патрульні склали чотири адмінматеріали на горе-водія

З'ясувалося, що чоловік вже притягався до відповідальності за нетверезу їзду

У середу вдень, 20 вересня, львівські патрульні склали чотири адмінматеріали на нетверезого водія, який вчинив ДТП і намагався втекти з місця події.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Як повідомили в поліції, у Львові на проспекті Червоної Калини сталася ДТП за участю вантажівки "Isuzu NQR" та автівки "Fiat Doblo".

Після ДТП водій вантажівки поїхав з місця події в напрямку вулиці Івана Чмоли. Згодом виявилося, що правопорушник залишив автомобіль і втікає пішки.

Патрульні виявили 36-річного утікача. Під час спілкування з львів‘янином, поліцейські помітили, що чоловік мав ознаки алкосп‘яніння. Алкотест показав 2,83 проміле.

З'ясувалося, що чоловік вже притягався до відповідальності за нетверезу їзду.

На водія інспектори склали кілька адміністративних матеріалів, а саме: протоколи за ч. 2 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп‘яніння), за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ст. 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП, а також винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.

Нагадаємо, 19 вересня на Львівщині сталася серйозна ДТП. У селі Ясениця-Сільна Дрогобицького району зіштовхнулися дві автівки.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності