Львівські лікарі повернули 7-річній дівчинці здатність повноцінно чути

Львівські лікарі повернули 7-річній дівчинці здатність повноцінно чути

Львівські лікарі спільно з колегою з Австрії повернули здатність повноцінно чути 7-річній дівчинці. Евеліна народилася з частинкою вуха та поганим слухом.

Про це 20 вересня повідомляє Перше медичне об'єднання Львова.

Евеліна разом із мамою приїхали до львівської лікарні з Полтави. Дівчинка постійно комплексувала через вигляд свого вуха і дуже хотіла, як інші діти, слухати музику в навушниках та носити окуляри від сонця.

"Після консультації лікарі вирішили лікувати дитину в декілька етапів. Перший — реконструктивна операція, при якій відновили розмір вушка та повернули здатність чути", — розповідають у лікарні.

Це втручання львівські медики виконали разом із Міхаелем Рудесом — отоларингологом, завідувачем відділення ЛОР та хірургії голови та шиї Державної лікарні Верхня Штирія в Австрії.

Тепер, через пів року, на Евеліну чекає ще косметичне втручання.

"Дівчинка щиро радіє, адже зовсім скоро її мрія здійсниться — вона зможе слухати улюблену музику у навушниках, а також носити окуляри від сонця", — зазначають лікарі.

Додамо, протягом тижня Міхаель Рудес оперував у Львові діток із вродженими вадами, дефектами обличчя та вух. За цей час він проконсультував 40 маленьких пацієнтів, а 12-ох прооперував.

Читайте також:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності