• Головна
  • Новини Львова
  • Виводив гроші через офшори: у Львові заарештували активи громадянина рф на понад 55 млн грн

Виводив гроші через офшори: у Львові заарештували активи громадянина рф на понад 55 млн грн

Виводив гроші через офшори: у Львові заарештували активи громадянина рф на понад 55 млн грн

Львівські правоохоронці встановили факти виведення коштів на рахунки офшорних компаній шляхом укладення низки фіктивних договорів

У Львові наклали арешт на активи, що належать громадянинові рф, на суму понад 55 млн гривень. Наразі вирішується питання про їх передачу в управління АРМА.

Про це повідомили у Національній поліції України.

Львівські правоохоронці встановили факти виведення коштів на рахунки офшорних компаній шляхом укладення низки фіктивних договорів. Кінцевим бенефіціарним власником підприємств є громадянин росії.

Щоб унеможливити подальше виведення коштів та відчуження майна на користь інших підконтрольних осіб, на частку у статутному капіталі, готельний комплекс, земельну ділянку та будинок, що належать росіянину, наклали арешт. Ці активи хочуть передати в управління до АРМА.

Нагадаємо, суд арештував корпоративні права львівського підприємства з виготовлення скляної продукції на суму 11 мільйонів гривень. Також під арешт потрапили 19 об’єктів нерухомості цього підприємства. Все це належало естонській компанії, бенефіціарними власниками якої є група громадян рф.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності