Всеукраїнський льодовий фестиваль відбудеться у Львові

Всеукраїнський льодовий фестиваль відбудеться у Львові

Оцінюватиме спортсменів суддівський колегіум, у складі якого судді з Дніпра, Одеси та Харкова

24-25 вересня у Львові відбудеться Всеукраїнський льодовий фестиваль Ice Fest King Cross Leopolis. До Львова приїдуть фігуристи з усієї країни, щоб розпочати спортивний сезон і продемонструвати свої вміння.

Про це йдеться на сторінці Львівської міської ради.

У фестивалі візьмуть участь юні фігуристи з Києва, Сум, Чернівців, Херсону, Павлограду, Харкова, Дніпра, Одеси, Маріуполя та Львова.

"Незважаючи на складні умови тренувань під час війни, наші героїчні тренери і діти у різних містах України продовжують свою роботу. На цих виступах будуть представлені програми, які діти вивчили за ці останні шість місяців. Декілька років поспіль учні нашої школи успішно брали участь у Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання. Наших діток радо вітали на льодових аренах Херсона, Одеси, Києва, Білої Церкви та Богуслава. Цього року ми вирішили організувати льодовий фестиваль у Львові. Адже попри все, ми маємо мотивувати та підтримувати спортсменів та їхні мрії", – розповідає організаторка льодового фестивалю та засновниця школи фігурного катання Bauer School Катерина Балінська.

Фігуристи виступатимуть у категоріях Beginners, Intermediate, Pre-Bronze, Bronze, Silver, Gold i Artistic. Оцінюватиме спортсменів суддівський колегіум, у складі якого судді з Дніпра, Одеси та Харкова.

За детальною інформацією звертайтеся за телефоном: (067) 673 85 30, Катерина Балінська.

Нагадаємо, від сьогодні, 19 вересня, і до п’ятниці, 23 вересня, у Дитячих клубах Львова відбуватиметься тиждень відкритих дверей. Батьків та їх дітей запрошують ознайомитись із діяльністю клубів та записатися у безкоштовні гуртки.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності