Львів’яни можуть зробити рентген-обстеження вдома

Львів’яни можуть зробити рентген-обстеження вдома

Портативний рентген-апарат є безпечним і має найнижчу дозу опромінення

У Першому медичному об’єднанні Львова діє виїзна послуга — рентген-обстеження. Медики можуть зробити безпечний рентген за межами медичного закладу — вдома чи в іншому зручному для пацієнта приміщенні.

Про таке пишуть на сайті Львівської міської ради.

Портативний цифровий рентген-апарат є безпечним і має найнижчу дозу опромінення. Він має розміри звичайного фотоапарата, тому легко поміщається у будь-якому приміщенні, а зроблені знімки можна одразу відправити лікуючому лікарю для консультації.

"Портативний рентген-апарат — це, перш за все, можливість зробити обстеження за межами медичної установи. Це швидко, якісно, безпечно, і вам не потрібно приїздити у лікувальний заклад. Особливість цього апарату в тому, що він компактний і водночас дає хороші цифрові зображення", — пояснює завідувач рентгенологічного відділення лікарні святого Луки (раніше — 8-ма міська лікарня) Тарас Панчак.

Послуга доступна, найперше, для тих, у кого є клінічні покази для такого обстеження, скерування від сімейного лікаря і немає протипоказань до застосування променевого обстеження (такі, як вагітність тощо). Така послуга буде комфортною для всіх, а найбільше для тих пацієнтів, які не можуть покинути власну оселю та літніх людей.

Контактні телефони для замовлення послуги:

  • 067 118 09 19;
  • 098 983 15 91.

Нагадаємо, у п’ятницю, 16 вересня, у Львові запрацював перший медичний хаб та найбільший медичний центр в Україні — “MonoDoctor”. Завдяки об’єднанню клінік, які залучені у цей проєкт, в області створять близько 800 робочих місць. А також у Львові, на вул. Чупринки, 48, запрацював Центр ментального здоров’я на базі Другого медоб’єднання Львова. Там професійно дбатимуть про ментальне здоров’я містян і внутрішньо переміщених осіб.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності