Дитячі клуби Львова запрошують записатися на безкоштовні гуртки

Дитячі клуби Львова запрошують записатися на безкоштовні гуртки

Розпочався тиждень відкритих дверей у Дитячих клубах міста

Від сьогодні, 19 вересня, і до п’ятниці, 23 вересня, у Дитячих клубах Львова відбуватиметься тиждень відкритих дверей. Батьків та їх дітей запрошують ознайомитись із діяльністю клубів та записатися у безкоштовні гуртки.

Про це пишуть на сторінці Львівської міської ради.

Тиждень відкритих дверей вирішили влаштувати тому, що традиційний фестиваль "Територія дитячого дозвілля", який знайомив із Дитячими клубами міста, відмінили через погодні умови.

Тож дітям пропонують альтернативний варіант — відвідати клуби у рідних районах міста, познайомитись із гуртками, які діють безкоштовно, та записатися на заняття.

Відвідувачів чекають з 19 до 23 вересня з 16:00 до 19:00 у клубах кожного району Львова.

Нагадаємо, щорічний фестиваль “Територія дитячого дозвілля” цьогоріч мав пройти 18 вересня. Його організовувало міське управління молодіжної політики та мережа Дитячих клубів Львова. На фестивалі дітей і їхніх батьків хотіли ознайомити із розмаїттям дитячих гуртків, яких у місті більше сотні.

Додамо, що 15 вересня у Львові відкрився дитячий клуб “Капсула”. Цього ж дня свою діяльність після літніх канікул відновили і решта 45 дитячих клубів, які розташовані в усіх районах Львова.

Дізнатися про всі гуртки можна за посиланням: https://www.instagram.com/child_clubs/.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності